
En aquesta ocasió ens trobem amb Míriam Solá, Teo Pardo i Miquel Missé per parlar d’On és el Transfeminisme.
10 anys després de l’emergència del transfeminisme organitzat a l’Estat espanyol, quin ha estat el seu recorregut? Per què han emergit en els darrers anys debats entre moviments feministes i moviments trans? Quina discussió política i teòrica es troba darrera aquestes tensions i què en podem aprendre per construir una agenda trans i feminista més plural i rica?
El 17 de desembre 2019 | A La Sala de La Bonne.
De 19:00 a 21:00h.
Hi haurà interpretació de Llengua de Signes #LSC

Teo Pardo és activista trans i feminista. Treballa en l’àmbit de l’educació sexual amb petits i grans a Sida Studi. Ha col.laborat als llibres “Transfeminismos: fricciones, epistemes y flujos”, compilat per Miriam Solà i Elena Urko, i “M’estimes i em times”, de Júlia Bertran. Participa al moviment feminista autònom de Barcelona des de fa més de 10 anys.
Miguel Missé és sociòleg i activista trans. Actualment, treballa com a consultor i formador independent en l’àmbit de les polítiques públiques per la diversitat sexual i de gènere. Recentment ha publicat “A la conquesta del cos equivocat” (Egales, 2018). Els seus interessos se centren en la promoció d’una cultura trans plural i crítica així com en la difusió de referents amb experiències de gènere diverses i transformadores.
Miriam Solá García (Múrcia, 1982) és llicenciada en Filosofia i Màster en Estudis de Gènere. Investigadora feminista i experta en polítiques d’igualtat de gènere i LGTBI. Des del 2009, treballa en l’anàlisi dels nous moviments socials feministes i queer del context català i estatal. Ha compilat Transfeminismos. Epistemas, fricciones y flujos (Txalaparta, 2013). Actualment, és Responsable de la Línia de Consultoria de la Fundació Surt.
VIS A BIS és un cicle de converses per posar en escena diferents feminismes. Es tracta d’un espai on dialogar, confrontar, transferir i trobar-nos al voltant de temes diversos, un espai generador de debat i reflexió des de diferents pràctiques i pensaments feministes contemporanis.
Aquí podeu veure els altres VIS a BIS.