
T’has qüestionat la teva relació amb el desig? I amb el poder?
Quins són els teus veritables referents?
La ficció que consumim condiciona la nostra manera de veure’ns en societat. Treballar activament en la construcció de nous referents ens allibera i genera nous escenaris possibles.
Com a dones arrosseguem una sèrie de creences negatives al voltant del desig i del poder, que en molts casos tenen a veure amb els estereotips de gènere a la ficció.
Històricament, el desig, el poder i l’ambició són terrenys associats a l’univers masculí, en canvi aquesta relació sempre ha comportat un estigma i/o penalització per a les dones.
El coneixement és poder, per això Alicia Reyero proposa aquest taller intensiu on les alumnes podran analitzar quins són els seus referents reals i a la ficció, transformar creences limitants i entrenar la seva capacitat per a desitjar.
COM?
- Marc teòric. Anàlisi d’escenes i personatges, posada en comú de les referències del grup.
- Dinàmiques de moviment (connectar amb el subconscient).
- Cercle de poder (presa de consciència).
- Collage escènic i creació col·lectiva.
DESTINATÀRIES
Actrius, directores, guionistes, creadores en general, i dones interessades en aquestes eines per a la seva transformació personal.
ALICIA REYERO
És actriu i directora especialitzada en processos d’empoderament a través de les arts. De formació anàrquica i constant, s’ha format en diferents disciplines creant la seva pròpia metodologia. Va iniciar els seus estudis d’interpretació juntament amb els de teatre de l’oprimit, cosa que va marcar la direcció i l’interès sobre l’impacte social de les seves creacions.
Els seus darrers treballs com a actriu al cinema són: “El maestro que prometió el mar” (Patrícia Font), “Yo no soy esa” (Maria Ripoll), i en televisió “Tu también lo harías” (David Victori), “L’última nit del Karaoke” (Pedro Abreu).
Dirigeix els projectes Comando Señoras i A la chita Callando. Ha treballat durant 20 anys aplicant les arts escèniques en contextos d’exclusió social.
INFORMACIÓ:
- Dates: 12, 13, 14, 19, 20, 21 de setembre de 10:30 a 14:30h.
- Inscripcions obertes fins el dia 5 de setembre fins omplir el grup. Es valorarà l’ordre d’arribada.
- Preu: 185€ (20% descompte si ets Sòciamiga, 10% si ets usuària del Carnet Jove, si estàs jubilada o si ets membre de Dones Visuals, del GAC, del PAC o de l’AMMAC).