Política de privacitat

Política de privacitat

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les dades personals que ens facilitin, seran tractades de forma confidencial i incorporades a fitxers automatitzats de l’ASSOCIACIÓ PROMOTORA DEL CCDFB, per a la millor gestió de la seva petició i amb la finalitat de facilitar-li informació sobre els productes i serveis que comercialitza aquesta empresa i sobre les millores d’aquesta plana web.

L’ASSOCIACIÓ PROMOTORA DEL CCDFB ha adoptat totes les mesures necessàries per garantir de la màxima seguretat i confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal.

Per navegar per la web de l’ASSOCIACIÓ PROMOTORA DEL CCDFB, no és necessari donar cap dada personal. Pot, per tant, fer una visita totalment anònima.
Sobre aquestes dades personals, podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació enviant un correu electrònic mitjançant el formulari de l’apartat contacte, i indicant-ho al camp Comentaris, o adreçant-se directament a:

ASSOCIACIÓ PROMOTORA DEL CCDFB
C\ Sant Pere més Baix, 7
08003 BARCELONA

L’ASSOCIACIÓ PROMOTORA DEL CCDFB es reserva el dret a modificar la present política de privacitat per adaptar-la a futures novetats legislatives i de jurisprudència.