Fanta Régina Nacro a La Bonne

Dins les activitats del FICAB i amb la Mostra Internacional de Film de Dones de Barcelona  es presenta a La Bonne part de l’obra de Fanta Régina Nacro, convidada d’honor del festival.

El proper dimecres 2 d’octubre a les 17:30h. Projecció dels curts Un certain matin, Puk Nini, Le truc de Konate i col·loqui posterior amb la directora.

Fanta Régina Nacro (Burkina Faso, 1962) va ser la primera dona burkinesa en dirigir un llargmetratge, i va fundar el African Guild of Directors and Producers. L’any 1998 el seu curt Le truc de Konaté, sobre la prevenció de la sida va collir èxits en diversos festivals internacionals. Actualment porta més de 20 anys de carrera amb pel·lícules que tracten les tradicions i malgrat les dures realitats d’Àfrica, acaba projectant una mirada còmica sobre la sexualitat, les relacions de gènere o la modernitat.

El festival vol servir d’eina per a la revisió de l’imaginari estereotipat que existeix sobre el continent africà i un ventall de la diversitat i creativitat de la creació cinematogràfica.

Més informació a la web del festival.