Aquest ha estat un any intens de lluita col·lectiva i de creació a La Bonne. Hem seguit generant espais i xarxes de trobada, coneixements, sinèrgies i produccions culturals feministes. Per això, el proper dijous 27 de juny, en el marc de la Festa Major del Casc Anticobrim les portes per presentar-vos moltes de les dones, projectes i col·lectius que han passat per aquí durant el curs 18/19!! El curs en què hem complert els 15 anys!
Gaudirem de l’estrena de la peça audiovisual de Rebomboris, així com dels projectes resultants del Laboratori Feminista de Documental Creatiu i d’Eines Audiovisuals. En tots els espais hi haurà instal·lacions sonores i visuals. Hi haurà vermut, música i, a més a més, torna Ràdio Paquita!
Farem en directe un programa de ràdio al voltant del Festival #visibLES i dels col·lectius que habiten La Bonne, amb les Inoutradio, la radio lésbica. Comptarem també amb un tastet de l’espectacle “Ritos de amor y de guerra” del Comando Señoras i acabarem la jornada amb la música de Dewinter.music!

19 h. Obertura de portes
20 h. DJ Nicky
20:30 h. Arts Escèniques: Comando Señoras i The Followers
21:15 h. Concert de Dewinter
22 h. Presentació Rebomboris

Perquè La Bonne la fem entre totes, hi esteu totes convidades! 

Confirmeu assistència aquí