Ens complau compartir que enguany estrenem Píxels for the future! Aquests són els nous cursos d’estiu dirigits a les més joves. Des de La Bonne sempre hem apostat per la formació i la professionalització de les dones en l’àmbit audiovisual i ara hem obert el ventall, perquè sabem que hi ha moltíssimes noies apassionades i amb talent que tenen moltes ganes d’aprendre, i volem acompanyar-les a donar els seus primers passos en aquest món.

Així que si tens més de 15 anys i vols aprendre tècniques fotogràfiques i audiovisuals en un entorn feminista, aquests cursos t’interessaran:

– JO, TU & ELLES. Taller de fotografia amb Tanit Plana. En aquest taller aprendràs a partir del joc i l’experimentació a llegir les imatges i a fer-les, treballant les distàncies emocionals i diferents aspectes tècnics. Des de l’autoretrat, a qui és l’altra i a com retratar un col·lectiu, jugant amb la llum, els plans i els punts de vista. Amb tota la feina feta durant la setmana es crearà un fanzine, publicant allò que les assistents vulguin expressar. (15 h lectives)

Realització audiovisual amb Alba Cros. En aquest taller aprendràs a crear històries i relats audiovisuals amb les eines que tenim a l’abast, practicant amb el mòbil. Coneixeràs el nivell bàsic professional del llenguatge audiovisual, visionaràs referents audiovisuals femenins per conèixer diverses tècniques narratives i faràs pràctiques col·lectives, tractant totes aquelles inquietuds que puguin sorgir. (15 h lectives)

Transferències fotogràfiques amb Mireia Alises. En aquest taller aprendràs de manera pràctica i divertida tot el que necessites saber de les transferències fotogràfiques, des dels materials en què es poden transferir o com preparar els suports, fins a quina és la millor manera de revelar les fotografies o la millor manera de conservar les teves peces. A més a més, crearàs la teva pròpia tote bag personalitzada. (8 h lectives)

 

Trobaràs tota la informació específica dels cursos en cada un d’ells!
Inscripcions obertes fins al 27 de juny. Aquí tens el  Formulari d’inscripció. A la informació de tots els cursos caldrà adjuntar l’autorització realitzada per la mare, el pare o el tutor/a de les menors de 18 anys, i fer-la arribar a l’adreça audiovisuals@labonne.org.