Taller de realització audiovisual
amb Alba Cros.

Com podem crear històries i relats audiovisuals amb les eines que tenim a l’abast?

Aprèn tècniques i llenguatge audiovisual i practica amb el teu mòbil, mitjançant les següents activitats:

– Introducció al taller.

– Visionat de referents audiovisuals de dones i joves creadores per conèixer diverses tècniques narratives: des de l’experimental, a manifestos fílmics, fins a tot tipus de formats visuals.

– Paràmetres bàsics de llenguatge audiovisual: tipus de plans, llums, enquadraments, paràmetres tècnics d’obturació, balanç de blancs i exposició. A un nivell bàsic professional, com amb el mòbil.

– Visionat de referents fotogràfics de llum natural i pràctica col·lectiva d’observació de l’espai i l’entorn amb el mòbil. Captura de retrat i espais amb llum natural i fonts de llum quotidianes.

– Visionat col·lectiu dels resultats de la pràctica. Nocions bàsiques de muntatge audiovisual amb visionat de referents.

– Tancament del taller amb diàleg d’idees, aportacions i visionat de referents en relació a les inquietuds que hagin sorgit durant el taller.

 

Del 8 al 12 de juliol de 2019
15h lectives.
Horari: De 11 h a 14 h.
Preu: 90€ (10% de descompte per a les usuàries del Carnet Jove)

ATENCIÓ! Preu especial per a les més ràpides: Apunteu-vos abans del 15 de juny i pagueu només 80€!

Per a joves a partir de 15 anys. Aquí tens el  Formulari d’inscripció.
A la informació de tots els cursos caldrà adjuntar l’AUTORITZACIÓ realitzada per la mare, el pare o el tutor/a de les menors de 18 anys, i fer-la arribar a l’adreça audiovisuals@labonne.org.

Alba Cros Pellisé es va establir com a directora després d’acabar la carrera de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, co-dirigint la pel·lícula Les amigues de l’Àgata (2015) amb Laia Alabart, Laura Rius i Marta Verheyen. Un film que es va estrenar amb èxit a les sales de cinema, fins a ser nominada a Millor Pel·lícula als Premis Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Català.

Com a directora ha participat en la peça col·lectiva Chantal Akerman un recuerdo (2016), amb Francina Ribes en homenatge a la cineasta Chantal Akerman. També ha participat com a ajudant de direcció a la pel·lícula Els dies que vindran (2019) de Carlos Marquès-Marcet i treballa com a realitzadora freelance a la productora de publicitat Agosto. En l’àmbit de l’educació participa en el programa pedagògic Cinema en Curs d’A Bao A Qu, entre altres tallers de formació amb La Bonne i Drac Màgic.