La tercera sessió de les Jornades Victorianes serà el dimarts 14 de maig amb “HONNI SOIT QUI MAL I PENSE. VICTOR CATALÀ I LA LLIBERTAT DE VIURE SENSE VIOLÈNCIA”.

Hi participaran Blanca Llum Vidal i Beatriu Masià de Tamaia,viure sense violència, i serà moderat per Maria Bohigas.

Es recitarà i dialogarà arrel dels textos Carnestoltes, Lenín, Honni soit qui mal y pense, L’Aleixeta, L’altra vida, En Pelifet, La pua de rampí, La Pepa, Novel·leta i L’embruix.

Aquesta jornada també es desenvoluparà a les 19:30h a La Cuina de La Bonne.

Blancallum Vidal Carrasco​ és poeta, editora i traductora catalana. Compta amb diversos llibres publicats, tant individuals com col·laboratius, dels que sempre en destaca la seva força i el seu punt de vista únic. Entre els escriptors que ha editat, destaquem Víctor Català.
Beatriu Masia Masia​ va estudiar filosofia a la UB i és la cofundadora i presidenta de Tamaia, viure sense violència. L’associació treballa en la defensa de la llibertat i els drets de les dones front la violència patriarcal. Compta també amb dos programes de formació, prevenció i sensibilització.
Maria Bohigas Sales​ és traductora i editora franco-catalana. Des del 2005 dirigeix el Club Editor, coorganitzador de l’event. L’editorial ha publicat molts dels llibres i relats de Víctor Català.

Organitza La Bonne amb el Club Editor.