Taller de fotografia i il·luminació low cost amb Elisabet Prandi.

Tens una càmera fotogràfica que pot gravar vídeo i vols treure-li partit? Vols aprendre com fer de la llum natural la teva principal aliada tant en interiors com en exteriors? Vols millorar la fotografia dels teus projectes audiovisuals amb una il·luminació low cost?

Durant el taller les alumnes desenvoluparan habilitats tècniques aprofitant els recursos que tenim a l’abast (llum natural), i traient el màxim partit a alguns aparells com els quarsos (o naranjitos, com se’ls coneix col·loquialment).

Temari
– Com il·luminar amb llum natural.
– Com il·luminar amb llum artificial (quars, leds).
– L’ús de gelatines i difusors.
– Les principals configuracions que hem de tenir en compte per utilitzar la nostra càmera de fotos com a mitjà de filmació.
– El llenguatge dels diferents enquadraments.
– Eines i trucs per moure la càmera correctament.

Metodologia
Cada alumna desenvoluparà la idea d’un projecte personal i durant el taller es faran diferents proves filmades sobre aquests projectes. Per apuntar-se al taller es recomana disposar de càmera (de vídeo o de foto que pugui gravar),
però no és una condició obligatòria.

Informació pràctica
30 hores lectives
Dimarts i dijous: de 17 h a 20 h.
Dates: 21 de maig al 20 de juny.

Preu: 190 €
20% descompte si ets Sòciamiga.
10% si ets usuària del Carnet Jove, si estàs jubilada o ets membre de Dones Visuals, del GAC, del PAC o del AMMAC.

Omple el formulari d’inscripció aquí. Tanquem inscripcions el 9 de maig!

Elisabet Prandi Chevalier (Barcelona, 1964) va estudiar fotografia cinematogràfica a la FEMIS (École Nationale Supérieure des Métiers de L’Image et du Son. FEMIS. Paris, 1987-1992). Anteriorment havia cursat una llicenciatura a l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya 1982-1986) i estudis primaris i secundaris al Lycée Français de Barcelone. B.A.C (A7) 1983.

Com a realitzadora ha dirigit diversos documentals d’encàrrec per a diferents programes de Televisió Espanyola com Documentos TV, Línia 900 o Gran angular. També realitza documentals, videodanses i treballs visuals de producció pròpia que han estat comprats i emesos per diferents televisions i que s’han presentat en festivals nacionals i internacionals.Com a directora de fotografia, des de 1992 ha col·laborat amb artistes visuals com Jesús Ramos, Núria Font, Mabel Palacín, Francesc Sitges-Sardà i Miquel Àngel Raió. També ha treballat com a directora de fotografia per a diferents realitzadors com Romà Guardiet, Pere Portabella, Marta Balletbó-Coll, Joan Marimón, Mathilde Mignon, Hélène Angel i Hélène Marini.
Com a docent a impartit classes de fotografia cinematogràfica, càmera i realització a escoles primàries, Instituts, escoles de cinema, universitats, a TV3 i a TVE.