Continuem amb  la programació primaveral d’Eines Audiovisuals 2019, que tindrà lloc de maig a juliol. Apostem per la formació i professionalització de les dones en l’àmbit audiovisual.

Curs de Guió documental, amb Laia Manresa.El curs està destinat a abordar el guió documental en les diverses fases que implica la construcció d’una pel·lícula, des de la investigació i  l’escriptura, fins al rodatge i finalment la fase d’edició. 24 hores lectives

Taller de fotografia i il·luminació low cost, amb Elisabet Prandi. El curs està destinat a desenvolupar habilitats tècniques amb la càmera i els recursos que tenim a l’abast o que són low-cost. S’ensenyarà a gravar vídeo i a fer de la llum la teva principal aliada. 30 hores lectives

Curs de Guió cinematogràfic amb perspectiva feminista, amb Carmen Ávalos del Pino. El curs es centrarà en les dones guionistes i es donaran les eines necessàries per fer que les històries captivin, amb guions versemblants i emocionants. També s’analitzaran diversos fragments de pel·lícules recents i es faran debats entre les participants. 24 hores lectives

Curs del muntatge en el cinema documental, amb Mariona SoléEn aquest curs es reflexionarà sobre l’estructura, el ritme i l’estètica del muntatge a través de l’anàlisi fílmica de pel·lícules representatives de llenguatges o gèneres del cinema documental. Els conceptes reflexionats es posaran en pràctica amb el muntatge col·lectiu d’un curt documental. 24 hores lectives

Omple el formulari d’inscripció aquí. Tanquem inscripcions el 9 de maig!

BONUS TRACK

LA LLAVOR. QUI SÓC JO I QUÈ FILMO. QUÈ VULL EXPLICAR? QUÈ VULL CREAR? amb Carla Subirana

Omple el formulari d’inscripció aquí. Inscripcions obertes fins el 28 de juny!

 

Eines Audiovisuals 2019
A la Bonne tenim sed de formacions audiovisuals i per això hem decidit programar ja els primers tallers i cursos del 2019. Comencem el proper mes de març, amb les nostres estimades col·laboradores, Laia Manresa, amb el seu taller d’acompanyament a guions documentals, i la Mariona Solé, que ens endinsarà en els misteris del muntatge amb Premiere.
En col·laboració amb la Mostra Internacional de Films de Dones, comptarem amb un taller únic a casa nostra, a càrrec de Deedee Halleck, pionera en la defensa de la televisió lliure i independent i fundadora de Paper Tiger TV,
A més, recuperem les formacions de tècniques fotogràfiques, amb un taller a càrrec de la Mireia Alies.

MUNTATGE DE VÍDEO AMB PREMIERE amb Mariona Solé

ESCRIPTURA DOCUMENTAL amb Laia Manresa Casals

TRANSFERÈNCIES FOTOGRÀFIQUES amb Mireia Alises

TALLER DE GUERRILLA AUDIOVISUAL. Paper Tiger TV Live Process amb Deedee Halleck.
En col·laboració amb la Mostra Internacional de Film de Dones.
Més informació a la www.mostrafilmdones.cat