Com sabeu, els rancis de Vox han anunciat una gran manifestació el proper dissabte a Barcelona. Una vella amenaça torna a Europa: L’extrema dreta, el feixisme i el racisme, s’estan fent forts alimentant discursos d’odi i contra els drets humans.
A Barcelona no hi ha espai per als qui neguen la convivència i busquen la controntació, i creiem que la millor resposta és fer un acte festiu, plural i de ciutat per defensar els valors de Barcelona com a ciutat oberta, orgullosament diversa i feminista.

A Barcelona, l’amor guanya l’odi. I ho volem demostrar el proper dissabte 30 de març a partir de les 11:30 h a la Ronda de Sant Antoni. Farem un speaker’s corner amb intervencions breus intercalades amb actuacions musicals. Porta tota la teva inspiració i les teves millors gales, plomes incloses 😉

Ens acompanyaran Cristina Fallaràs, Itziar Castro, Ada Colau, Devermut, Najat El Hachmi, Roy Galán, Carmen Juares, Fàtima Zohra, Women’s March Barcelona, Oscar Camps, Paqui Perona, Lula Gómez, Carla Vall, Tina Recio, Laia Serra, La Bonne, Marie Faye i Joao França, entre d’altres. Al llarg d’aquest dies anirem actualitzant confirmacions, estem convidant a altres artistes, periodistes i col·lectius etc.

A més, hi haurà activitats lúdiques, infantils, la creació d’un mural, dansa i música de Marinah (Ojos de Brujo) i molts altres!

No hi falteu i compartiu-ho amb tothom!