Arriben a La Bonne les JORNADES VICTORIALES. La Víctor a La Bonne, 150 anys del naixement de Víctor Català/Caterina Albert. Tres dies programats amb un seguit d’esdeveniments que giren al voltant de la seva literatura.

En primer lloc, el dimarts 12 de març amb: “DE MINYONES, MIGRADES I BLANQUETES. CATERINA ALBERT ESBERLANT ESTEREOTIPS”, amb L’Amoreta d’En Piu Daltabaix , els textos que articulen la jornada. Comptarem amb Najat El Hachmi i Norma Falconi per debatre, i amb l’historiadora Isabel Segura i Marta Vergonyós com a moderadores. Presenta Maria Bohigas i les lectures correran a càrrec de Rosa Pou. A les 19h a La Cuina de La Bonne.

En segon lloc, el dimarts 9 d’abril: “CATERINA ALBERT I FRANCESCA BONNEMAISON, UNA RELACIÓ POSSIBLE” es durà a terme una ruta història a càrrec de Isabel Segura. Aquesta s’iniciarà a l’Acadèmia de les Bones Lletres i acabarà a l’edifici Francesca Bonnemaison.
Sortida: 18h a l’Acadèmia de les Bones Lletres. Carrer Bisbe Caçador, 3.

Finalment, el dimarts 14 de maig acabem amb “HONNI SOIT QUI MAL I PENSE. VICTOR CATALÀ I LA LLIBERTAT DE VIURE SENSE VIOLÈNCIA”. Hi participaran Blanca Llum Vidal i Beatriu Masià de Tamaia,viure sense violència, i serà moderat per Maria Bohigas. En aquest cas, els textos seran Carnestoltes, Lenín, Honni soit qui mal y pense, L’Aleixeta, L’altra vida, En Pelifet, La pua de rampí, La Pepa, Novel·leta i L’embruix. Aquesta jornada també es desenvoluparà a les 19h a La Cuina, aquí a La Bonne, el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

Organitza La Bonne amb el Club Editor.