Aquest mes de març, gràcies a la col·laboració amb la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, tindrem el plaer de comptar amb la presència de Deedee Halleck a La Bonne.

A més a més del Taller de guerrilla audiovisual: Paper Tiger TV Live Process que ja vam anunciar fa uns dies i que serà dut a terme el 23 de març, comptarem amb ella el dilluns 25 i el dimarts 26 de març per a la projecció audiovisual de films produïts sota els projectes d’activisme audiovisual Paper Tiger TV i Deep Dish TV.

Comencem el dilluns 25 amb “Alternatives apoderades: Paper Tiger TV. De l’art i els mitjans comunitaris a la televisió handmade“, on amb presentació de Núria Canal, es projectaran: Children Makes Movies (1961), Mural on Our Street (1965) , Paper Tiger: Herb Schiller Reads the New York Times: 713 Pages of Waste (1981), Paper Tiger: Martha Rosler Reads Vogue (1982) i Barcelona Paper Tiger (resultat del taller).

El dimarts 26 seguim amb “Guerrilla Networking: Deep Dish TV”, on de nou amb la presentació de Núria Canal, es projectaran: Getting a Grip on Access (fragment) (1986), Racism on Main Street (fragment) (1986), The Gulf Crisis TV Project: Just Say No (1990), Bars and Stripes: Doing Time in the Prison Complex (2005), Shocking and Awful: Erasing Memory (2005).

Però això no és tot, ja que hi haurà La Revolució Televisada, una instal·lació audiovisual en loop d’una selecció de films de Paper Tiger TV i Deep Dish a la Sala Trobades del 23 de març al 26 d’abril, entre les 15h i les 20h. En aquesta s’hi projectaran Showdown in Seattle: Cinco Días que Hicieron Temblar la OMC, Bronx Baptism, Lockdown USA, The Gringo in Mañanaland, Waiting For the Invasion i Donna Haraway reads the National Geographic.

No et pots perdre la oportunitat d’aprendre d’aquesta activista pionera en la defensa de la televisió lliure i independent!!

Recorda que per a obtenir més informació sobre el taller pots entrar en aquest enllaç. Per a rebre informació sobre la resta d’esdeveniments, en aquest.