Taller d’escriptura documental amb Laia Manresa

L’escriptura d’un documental és un procés transversal a totes les seves fases d’elaboració. Sovint és una tasca que s’allarga en el temps i que requereix de molta audàcia i perseverança. Aquest taller proposa un seguiment dels projectes documentals de les participants a partir d’assessories personalitzades en sessions col·lectives. A banda de donar eines per transitar els diversos moments i necessitats particulars, compartir els projectes en grup enriqueix i dona força al procés de cadascuna. Els projectes de les participants poden estar en qualsevol estat de desenvolupament.

Informació pràctica

28 hores lectives
Les trobades seran quinzenals, els dijous de 16h a 20h, al llarg de tres mesos i mig:

Març: 21
Abril: 4 i 25
Maig: 9 i 23
Juny: 6 i 20

El taller té una capacitat màxima de 10 participants.

Tindran prioritat d’inscripció les persones que hagin cursat el “Curs de guió documental” durant el 2017 o el 2018. Les interessades que no siguin ex-alumnes de la Laia Manresa es poden posar en contacte amb audiovisuals@labonne.org i si queden places disponibles us explicarem com procedir.

Preu: 200€ (20% descompte si ets Sòciamiga, 10% si ets usuària del Carnet Jove, Sòciasimpatitzant, membre de Dones Visuals, del GAC o del PAC).

Omple el formulari d’inscripció aquí. Tanquem inscripcions l’1 de març! 

Laia Manresa (Barcelona, 1973). Després d’estudiar Periodisme i especialitzar-se en Guió a la Universitat Autònoma de Barcelona, desenvolupa la seva carrera professional centrant-se en l’escriptura documental per a cinema. Alguns títols destacats de la seva filmografia són De nens (Joaquim Jordà, 2003), Veinte años no es nada (Joaquim Jordà, 2004), Més enllà del mirall (Joaquim Jordà, 2006) i Morir de dia (2010), on assumeix per primera vegada la direcció. Des de l’any 2013, és professora del grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona on imparteix Guió i Llenguatge Audiovisual.