Taller de transferències fotogràfiques amb Mireia Alises

En aquest taller de transferències fotogràfiques aprendreu a transferir fotografies antigues procedents de l’Arxiu Històric Fotogràfic de l’IEFC sobre argila polimèrica, fusta i tèxtil. Les imatges escollides per aquest taller tenen com a protagonistes dones treballadores, intelectuals, viatgeres… de principis del segle XX. El curs és pràctic i aprendreu en quins tipus de materials podeu transferir les fotografies, quines possibilitats ofereix aquesta tècnica, com preparar els suports per iniciar la transferència, de quina manera s’ha de revelar i aplicar la fotografia sobre les diferents superfícies i com conservar de la millor manera les vostres peces. Marxareu del curs amb peces pròpies, concretament amb un imant, una caixa de fusta i una bossa de tela i sereu capaces de realitzar‐ ne de noves a casa vostra de forma totalment
autònoma.
El taller està dirigit a totes les amants de les manualitats o la decoració que busqueu noves formes de creació gràfica artesanal, així com a aficionades i professionals de l’art, la fotografia, la il·lustració, i el disseny que tinguin interès per aplicar una imatge sobre diferents materials de forma duradora.

Informació pràctica

Durada: 4h en dues sessions.
1er grup (dilluns 4 i 11 de març de 17 a 19h)
2on grup (dilluns 18 i 25 de març de 17-19h)
Grup: mínim 4 persones; màxim 8 persones. El taller es realitzarà sempre que s’assoleixi un mínim de 4 places reservades.

Preu: 70€, material inclòs (10% descompte si ets Sòciamiga, 5% si ets usuària del Carnet Jove, Sòciasimpatitzant, membre de Dones Visuals, del GAC o del PAC).

Omple el formulari d’inscripció aquí. Tanquem inscripcions l’1 de març.

Mireia Alises
Barcelona, 1979. Llicenciada en Documentació per la Universitat de Barcelona, inicia i desenvolupa la seva carrera professional a l’Arxiu Històric Fotogràfic de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya
on descobreix la fotografia i realitza els seus estudis fotogràfics. Actualment compagina la seva feina com a documentalista i restauradora digital de fotografies antigues amb la realització dels seus projectes fotogràfics personals, tallers de fotografia i xerrades sobre la gestió del patrimoni fotogràfic i la difusió d’obra d’autor.
Ha participat en diferents exposicions individuals i col·lectives a diversos espais com la galeria fotogràfica Il mondo (Barcelona), la galeria Zazpi Arte (Zarautz) o el Pati Llimona (Barcelona); fires com l’UtopiaMarkets Photo (Barcelona) i a la 7a edició del festival FineArt Igualada.