HERstory Barcelona 2019 és un esdeveniment que es duu a terme al llarg del 18 i el 19 de febrer. Es tracta de la segona trobada de Disorderly Women, una aliança internacional de dones líders en cultura, que girarà al voltant de definir uns plans concrets d’acció. Més de cinquanta dones professionals del sector cultural, de més de quinze països europeus, es reuniran per a fomentar la solidaritat, augmentar la visibilitat i empoderar les generacions establertes i emergents de dones líders en el sector cultural d’Europa. Dins d’aquest context, La Bonne i Interarts organitzen una sessió pública, és a dir, oberta a totes i tots, formada per una conferència inspiradora, un còctel i un esdeveniment networking.

Durant aquest acte intervindran Míriam Porté, de Distinto Films amb Mujeres en el audiovisual, una experiencia personal i Anna Villarroya, de la Universitat de Barcelona amb Desarrollo profesional de las mujeres en el sector cultural. (Cal mencionar que la llengua del treball serà l’anglès).

Després de tot això hi haurà un còctel i un esdeveniment networking, seguit de l’actuació musical de Dos de Lis, el duet de Roser Farré (violí) i Laura Fontanals (guitarra).

Recordeu, aquesta sessió és totalment oberta per a aquelles persones que estiguin interessades en oportunitats de networking i noves col·laboracions o connexions. L’únic requisit per a assistir-hi és omplir el formulari adjunt en aquest enllaç.

Serà el 18 de febrer a les 18:00 a La Bonne.

Podeu descarregar el programa de les jornades aquí.

Us hi esperem!