Teniu ganes d’anar al teatre? A La Bonne us ho posem fàcil! Com ja sabeu, estem treballant en crear sinèrgies amb altres espais escènics, com ja vam fer amb l’Antic Teatre. Gràcies a això, en aquesta ocasió amb la col·laboració de La Seca, disposem d’un 50% de descompte per a veure l’obra La Dona Pantera , i totes vosaltres en podeu gaudir. Representada a la Sala Brossa i estrenada el 6 de febrer, podreu utilitzar el descompte fins al 17 del mateix mes. Per a comprar les entrades amb el descompte aplicat, només heu d’entrar a aquest enllaç.

La Dona Pantera és una obra que es replanteja el teatre de Don Joan de Josep Palau i Fabre, convertint a Don Joan en Joana. Com seria la història canviant el gènere del protagonista? Una adaptació realitzada per Anna Maria Ricart i presentada per la companyia Projecte Ingenu que feminitza la versió del mite que Palau i Fabre va crear a partir de cinc textos, on escrivia sobre un Don Joan allunyat del clitxé de l’extrem seductor. A partir de la dualitat representada per Don Joan i Joana, l’obra ens ensenya com aquesta història encara trenca els ideals socials actuals, alhora que fa un crit per la llibertat.

Per a llegir la sinopsis de l’obra, entreu a la web de l’escenari Joan Brossa, aquí enllaçada.