LLIURAMENT DEL PREMI JOVES CREADORES 2018
Et convidem a l’acte d’entrega del Premi Joves Creadores 2018 i a la taula rodona CIN-ÈTIQUES FEMINISTES. L’organització de les dones en l’àmbit audiovisual.

El dimecres 5 de desembre a les 11:30 farem l’entrega del premi al millor projecte de curtmetratge Joves Creadores 2018, dotat amb 5.000€ i una residència tècnica de dos mesos a La Bonne per la guanyadora/guanyadores del concurs audiovisual.

Despres començarà la taula rodona “Cin-ètiques feministes. L’organització de les dones en l’àmbit audiovisual” que comptarà amb la participació de 6 dones:
– Marta Selva, directora de la Mostra de films de dones, un certamen que porta més d’un quart de segle reivindicant la feina de les cineastes i que ha programat les obres de més de 800 realitzadores.
Alba Cros, directora de Les amigues de l’Àgata, una pel·lícula molt representativa d’una fornada emergent de joves directores vinculades a escoles catalanes (“el cinema de la generació Àgata”).
Elisabet Prandi, directora de fotografia, en representació del col.lectiu que acaben de crear, pot parlar del sostre de vidre de les dones que es dediquen a professions tècniques dins l’audiovisual (en el cas de la seva especialització només hi ha un 2%).
Míriam Porter, presidenta de Dones visuals, l’Associació de Dones Cineastes i Mitjans Audiovisuals, parlarà dels Plans d’acció d’aquesta entitat.
Ana Pfaff, de l’Associació de Muntadores i Muntadors (AMMAC).
– S’afegirà a la taula la Marta Vergonyós (directora de La Bonne).
Condueix l’acte i modera la taula la periodista cultural Carolina Rosich.

Tot seguit, us convidarem a un vermut al pati, gentilesa de Birra 08, Dos Dèus i Frit Ravich.

Confirma la teva assistència en aquest enllaç

L’acte està emmarcat dins la celebració dels 15 anys de La Bonne! Gràcies per formar-hi part!

Amb el suport

 

 

 

I la col·laboració de Dones Visuals, Mostra Internacional Films de Dones, Col·lectiu de Directores de Fotografia i Flavita Banana.