Continuem el projecte Wikidones amb la creació de nous vincles amb altres barris. Aquest any treballarem directament amb col·lectius i grups de dones dels barris amb l’objectiu de reforçar el texit associatiu feminista.

Comencem al setembre amb un nou grup a Sant Genis (Districte Horta i Guinardó) dins del Centre Civic Casa Groga amb la col·laboració de la  Direcció de Serveis a Persones i al Territori i la Vocalia de dones.
Amb un grup de unes 7 dones farem una trobada de presentació del projecte Wikidones i tres sessions mes per treballar conjuntament prop de 5 entrades a la Wikipedia entorn a feminismes i els barris de Barcelona. Algunes de les primeres idees de treball són la recerca sobre l’activista Custodia Moreno o d’altres dones que puguin ser esmentades en el nomenclator dels carrers de Sant Genís. Les darreres dues sessions aniran encaminades a preparar una Wikimarató amb altres dones wikipedistes de la ciutat.