Ens complau anunciar-vos que el projecte Pla-Dur ha estat seleccionat per portar a terme la residència artística a La Bonne.

Entre moltes i molt interessants propostes, el jurat ha proposat aquest projecte per la seva contemporaneïtat, investigació en els nous lenguatges i temàtica compromesa.

Pla-Dur és la quarta creació escènica de la companyia Atzur, creada el 2014 per Carme Gomila i Odile Carabantes i que treballa en l’experimentació creativa amb la tecnologia i la producció de nous llenguatges audiovisuals per espectacles d’arts escèniques i música.

Sinopsis: Precarietat laboral al sector turístic, feminització i treball invisible, les ciutats mediterrànies de l’especulació immobiliària, coreografies de visuals sinestèsics, miniatures i performers, són els elements que es posen en joc a escena, que vertebren el guió d’un film construït en directe a través d’una pantalla de tul que visibilitza, amaga i aglutina. Una narració feminista construïda en directe per tres performers detallistes.