Aquest any es celebra el Festival Africa Moment, primera trobada internacional d’arts escèniques d’Àfrica contemporània. Amb la dansa com a fil conductor, es pretén generar espais de creació i reflexió a través del cos. Les propostes es centren en la dona creadora africana, en la dona afrodescendiente i més específicament en el paper de la dona creadora en la transmissió del llegat.
Durant deu dies tindran lloc diverses accions en diferents punts clau de la ciutat. A través de diferents espais sensorials: Veure, Imaginar, Sentir i Crear, es pretén visibilizar- entre diferents públics de la ciutat – la creació contemporània africana, posar en el mapa el treball dels creadors africans, afrodescendiente o no africans que treballen amb Africa; a més de provocar espais de coneixement, creació, diàleg i intercanvi entre els assistents.

A La Bonne acollirem una de les activitats: la projecció del documental “Cantaoras: memorias de vida y muerte en Colombia” amb la presència de la directora Maria Fernanda Carrillo i l’artista Jéssica González.

En aquesta pel·lícula les cantaoras afrocolombianes narren mitjançant els seus cants la quotidianitat del conflicte colombià, un viatge de creació musical com eina de resistència contra la violència.

Us deixem el cartell i  més info a la seva web