Comunicació Cultural amb l’Ana Sánchez

Aquest curs proporciona una caixa d’eines amb què afrontar, a nivell creatiu i pràctic, el repte de difondre un projecte o producte cultural. A partir de la definició d’un pla de comunicació i de l’anàlisi de casos d’èxit i fracàs, es perfilaran les millors estratègies per arribar a la nostra comunitat, ja sigui amb el llançament d’un llibre, l’estrena d’una pel·lícula o la presentació del cartell d’un festival. Exemples de marketing “de guerrilla” demostren com fer-se notar amb un pressupost ajustat. El curs està adreçat a gestors i gestores culturals i creadores i creadors amb un nivell d’expertesa bàsic.
 
Temari:
ON ÉS EL MEU PÚBLIC? Estudis d’audiència, anàlisi del nostre entorn, dels mercats culturals i dels hàbits de consum.
EL PLA DE COMUNICACIÓ. La campanya de premsa, de marketing i de publicitat, les relacions públiques i la difusió al carrer.
ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ. Estructura de les redaccions, selecció de temes i rutines periodístiques.
LA DOCUMENTACIÓ. El nostre relat. La redacció del contingut, el disseny i l’enviament.
LES EINES AUDIOVISUALS. El tràiler, el teaser, l’espot, el making of, el reel l’E.P.K.
LES XARXES SOCIALS. Com optimitzem el posicionament en el nostre entorn digital? Amb continguts de qualitat i accions de marketing.

Informació pràctica
32h
Del 15 de juny al 7 de juliol
Divendres de 16h a 20h i dissabte de 10h a 14h
Preu: 220€ (20% descompte si ets Sòciamiga, usuària del Carnet Jove, o membre del GAC, APGCC, AADPC, PROA, Dones Visuals i SGAE)

Omple el formulari d’inscripció aquí

 

 

 

 

 


Ana Sánchez
és llicenciada en Periodisme i especialitzada en comunicació cultural. Ha desenvolupat la seva carrera en el camp del disseny i l’execució de campanyesde premsa. Actualment col·labora amb el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i és responsable, entre d’altres projectes, dels Premis Gaudí, Acadèmia del Cinema Català i els festivals DocsBarcelona i Americana FilmFest. Ha col·laborat amb institucions públiques com el CCCB, el Museu d’Història de Catalunya i el Memorial Democràtic, així com amb editorials, productores, distribuïdores de cinema i festivals. Ha estat tutora del Màster en Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona i va coordinar durant vuit anys l’agència de comunicació Comedia.