Com filmar la dansa? amb l’Eli Prandi
Amb la col·laboració de La Caldera i les seves artistes residents: la coreògrafa Paloma Muñoz, la companyia Iliacan / Álvaro de la Peña i la coreògrafa Inés Boza.

Primera setmana: Repàs de conceptes de càmera. Treball del propi cos i visionat de diferents tipus de videodanses.
Segona setmana: Treball amb la coreògrafa Paloma Muñoz. Preparació i rodatge amb 2 grup.
Tercera setmana: Treball amb el projecte Complicitats en dansa de la companyia Iliacan/ Álvaro de la Peña i lacoreògrafa Inés Boza que farà una petita creació amb gent no professional. Preparació i rodatge.
Quarta setmana: Treball de muntatge dels 4 treballs per grups.

Informació pràctica
Nombre de persones: de 8 a 12 persones
36 hores
Del 5 al 28 de juny
Dimarts, dimecres i dijous de 17hs a 20h.
Preu: 270€ (15% descompte si ests Sòciasimpatizant, 20% descompte si ets Sòciamiga, usuària del carnet Jove, membre del GAC, APdC, PROA, AADPC, Dones Visuals, SGAE o graduada/graduat de l’Institut del Teatre).
És recomanable que les participants portin la seva pròpia càmera (pot ser tipus fotogràfica sempre i quan tingui la possibilitat de gravar vídeo).
Algunes de les participants han de saber muntar amb Premiere.

Omple el formulari d’inscripció aquí

Elisabet Prandi Chevalier (Barcelona, 1964) va estudiar fotografia cinematogràfica a la FEMIS (École Nationale Supérieure des Métiers de L’Image et du Son. FEMIS. Paris, 1987-1992). Anteriorment havia cursat una llicenciatura a l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya 1982-1986) i estudis primaris i secundaris al Lycée Français de Barcelone. B.A.C (A7) 1983.
Com a realitzadora ha dirigit diversos documentals d’encàrrec per a diferents programes de Televisió Espanyola com Documentos TV, Línia 900 o Gran angular. També realitza documentals, videodanses i treballs visuals de producció pròpia que han estat comprats i emesos per diferents televisions i que s’han presentat en festivals nacionals i internacionals.Com a directora de fotografia, des de 1992 ha col·laborat amb artistes visuals com Jesús Ramos, Núria Font, Mabel Palacín, Francesc Sitges-Sardà i Miquel Àngel Raió. També ha treballat com a directora de fotografia per a diferents realitzadors com Romà Guardiet, Pere Portabella, Marta Balletbó-Coll, Joan Marimón, Mathilde Mignon, Hélène Angel i Hélène Marini.
Com a docent a impartit classes de fotografia cinematogràfica, càmera i realització a escoles primàries, Instituts, escoles de cinema, universitats, a TV3 i a TVE.