Residències Artístiques Bonnescèniques 2018

El Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison-La Bonne és un projecte conformat per les aportacions de totes les dones que en formen part o hi col·laboren. És per això que La Bonne es planteja com un espai obert a la co-creació de propostes que donin suport a lacreació, divulgació, promoció de la cultura, així com al foment de la participació i la visibilització de les dones en la creació cultural, esdevenint així un espai innovador i un viver de producció i intercanvi.

En aquesta ocasió es vincula amb l’Antic Teatre – Espai de Creació, conegut com l’Antic Teatre, que és un centre Cultural i Social independent ubicat en ple centre de Barcelona. És un dels referents actuals de l‘escena independent de les arts en viu. La seva MISSIÓ és recolzar i fomentar el RISC i la INNOVACIÓ en la recerca i desenvolupament de nous llenguatges escènics multidisciplinaris que eviten tècniques apreses i repetició de metodologies. L’Antic Teatre va més enllà de l’exhibició i producció d’espectacles, impulsant als artistes a realitzar PROJECTES ARTÍSTICS AMB LA COMUNITAT del barri; i col·laborant amb tots aquells col·lectius i artistes que són actius social i políticament en la defensa dels interessos del seu sector i compromesos amb la realitat social que els envolta, per tal de crear un espai de trobada i reflexió entre el barri, la ciutat, el públic i l’artista.

———
Residència d’assaig a La Bonne + residència tècnica i exhibició a l’Antic Teatre – Espai de Creació.
Des de La Bonne volem oferir un espai de treball a dones creadores que permeti crear en bones condicions i gaudir d’un suport logístic, tècnic i promocional, des d’on poder desenvolupar el seus projectes, a més d’un espai d’exhibició i residència tècnica a l’Antic Teatre.

Les Residències Artístiques de La Bonne estan destinades a dones creadores, directores, dramaturgues, etc. amb la intenció de donar resposta a les dificultats de les creadores dins el món de les arts escèniques i la cultura.

Envia’ns el teu projecte a residencies@labonne.org
Període de convocatòria: del 19 d’Abril al 13 de Maig
Procés de selecció: entre el 14 i el 27 de Maig
Resolució de convocatòria: 28 de Maig

RESIDÈNCIES:
La Bonne: del 2 al 27 de J ulioli del 3 al 21 de Setembre.
Antic Teatre: del 24 al 30 de Setembre.
(Funcions: 27, 28, 29 i 30)

Descarrega’t les bases de les Residències Artístiques 2018