¿Què son els “Laboratoris Artístics Xarxa de Cures”?
Són la segona part del projecte de la “Xarxa de Cures d’ahir i d’avui”
Us proposem aquests 8 laboratoris amb l’objectiu de crear una intervenció artística itinerant en el marc del Festival Social TUDANZAS 2018.
 Al llarg d’aquest procés, explorarem diferents llenguatges artístics (dansa, fotografia, cuina i performance) per tal de posar en valor les tasques de cura que fan sostenible la vida i que, històricament, hem fet les dones.

Ens trobarem tots els dimarts de 17h30 a 20h
. Casal de Joves del Palau Alós ( Sant Pere Més Baix, 55)

“LES CURES QUOTIDIANES” (#foto) 27 febrer
T’agrada la fotografia? Vine a un taller de fotografia participativa al barri.
Aprèn a documentar el teu dia a dia amb les eines que tens més properes (mòbil, càmera digital, etc). Posarem especial atenció en les accions quotidianes que tenen a veure amb com cuidem i ens deixem cuidar. Amb el resultat del taller muntarem una exposició dins el Festival Social TUDANZAS que tindrà lloc al nostre barri a finals d’abril.

“CRUÏLLA DE CAMINS” 
(#pintura #cuina) 6 març
Realitzarem un laboratori en el qual juntes farem una creació col·lectiva fusionant pintura i cuina. Ens basarem en la importància de les trobades, les xarxes de suport mutu i les cures. Utilitzarem espècies i altres elements que ens evocaran records quotidians gràcies a les seves olors i textures.”

Amb el resultat del taller muntarem una exposició dins el Festival Social TUDANZAS que tindrà lloc al nostre barri a finals d’abril.
Laboratori dinamitzat per Mescladís

Anirem afegint informació cada setmana!!

Inscripcions/informació: xarxa.de.cures@gmail.com
barcelona.cat/artipart

@BcnDCultural

#ARTiPARTstperecaterina