Projecció de la pel·lícula Pictures from a Revolution de Susan Meiselas

Encara queden dues setmanes per poder veure l’exposició de Susan Meiselas a la Sala Bentrobades, 2ª planta de La Bonne.

Com clausura de l’exposició, el  dilluns 15 de gener a les 19h a la Sala Vallespí farem la projecció de la dues pel·lícula que Susan Meiselas va filmar durant la guerra de Nicaragua i la visita anys després al mateix lloc.

‘Pictures from a Revolution’ (Imatges d’una revolució, 1991). El 1978, Susan Meisela va fotografiar la insurrecció a Nicaragua que va fer caure el règim del dictador Anastasio Somoza i va portar els sandinistes al poder. Deu anys més tard, la fotògrafa va tornar al país amb els cineastes Richard Rogers i Alfred Guizzetti per descobrir què havia passat amb la gent que ella havia fotografiat durant la dècada de la revolució.
Codirectors: Susan Meiselas, Richard P. Rogers i Alfred Guzzetti. | Durada: 1 h 28 min. | Calendari: 14
| Preu: gratuït. |
Activitat amb la col·laboració de La Mostra Internacional de Films de Dones.