Volem agraïr a totes les que vau venir ahir a la primera jornada del VIS a Bis pel vostre interès i participació.
Va ser un plaer disfrutar de l’interessant conversa entre la Teresa Forcades i la Brigitte Vasallo: un repàs a la situació política des d’una perspectiva crítica i contundent.
Vam compartir juntes reflexions al voltant de la capacitat de repensar-nos dins els nostres privilegis amb l’objectiu de construir una república i una societat que no contempli ciutadanxs de primera i segona classe. Nombrar-nos mès enllà de les categòries establertes, a partir de preguntes com qui són les racialitzades? les altres? i nosaltres, som transparents? si no hi som totes, serà una República Feminista? Podem construir aquesta República sense revisar el nostre passat colonial?

Una crítica a la polarització en temps convulsos tenint en compte que aquesta es produeix just en el moment en que algú pren partit per alguna cosa. És temps d’aprendre a expressar-se i alçar la veu i és amb les nostres veïnes reals amb les que hem de construir un projecte polític nou i això és lo realment feminista.

I ens vam quedar amb algunes suggerències pels futurs possibles: una aposta per l’autodeterminació com exercici de justícia, una confederació de pobles ibèrics, un procés constituent amb multireferèndums que no pugui ser segrestat pels d’adalt, dos convents amb dues abadesses de pel·licula!!!

Tot seguit us deixem l’enregistrament del #VISaBIS al nostre canal de Youtube

I un maravellós dibuix anònim de l’esdeniment!!

#VISaBIS #RepúbliquesFeministes #LaBonne

 

En col·laboració amb