Tens una idea de projecte social o cultural que et ronda pel cap? No saps on trobar el finançament necessari per dur-lo a terme? Engegar una campanya de crowdfunding se’t fa gran? Aquesta és la teva OPORTUNITAT !

Vine a la xerrada de presentació del projecte CONJUNTAMENT de Goteo el próxim 13 de novembre a les 19h a La Cuina.

CONJUNTAMENT és un programa per donar suport a l’impuls de 24 projectes de desenvolupament econòmic de proximitat i la posada en marxa d’iniciatives en els àmbits socials, educatius, agroecològics, de consum, intercanvi i cooperatius, als barris de Barcelona. Les campanyes de crowdfunding que participin d’aquesta convocatòria comptaran amb un impuls econòmic important: per cada € que la ciutadania doni als projectes, la Fundació Goteo sumarà un € més. T’acompanyarem en tot el procés de finançament i duplicaràs l’èxit de la teva campanya! Hi ha 96.000€ a disposició per a impulsar fins a 24 iniciatives.

Convocatòria de matchfunding Conjuntament, impulsada per la Fundació Goteo amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i en col·laboració amb La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

 

Més info aquí