La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona celebra els seus 25 anys amb la presentació del projecte participatiu adreçat a creadores i cineastes.


El pròxim 7 de novembre La Bonne acull la presentació del Projecte Arxipèlag de la Mostra de Films de Dones.

Ens trobarem a la sala La Cuina a partir de les 18h. 

En diàleg. Els treballs de les cineastes: formació, coneixement i aprenentatges
Amb la col·laboració de CIMA Catalunya

L’acte comença amb un diàleg obert amb cineastes i professores per posar en comú diferents punts de vista sobre la consideració que té l’autoria i la pràctica cinematogràfica femenina en els currículums i les pràctiques d’escoles i altres centres formatius, així com en els estudis universitaris.

20 h
Estrena del Projecte Arxipèlag
Amb la col·laboració de Moritz

Després es farà la presentació de Projecte Arxipèlag: una instal·lació web i un film col·lectiu que, com un arxipèlag, esdevindran un conjunt heterogeni de mirades que compartiran l’indret comú de la cultura audiovisual femenina. 

L’origen del projecte ès una proposta llançada a les creadores d’arreu perquè parlin de les seves cineastes amb una peça pròpia.
Un homenatge col·lectiu
La Mostra ha donat a conèixer la cinematografia de més de 800 cineastes d’arreu del món, tot programant i exhibint més de 1.000 films. Aquest trajecte l’ha fet deutora i hereva de les obres de les cineastes. Per aquesta raó, per homenatjar-les i fer visibles les genealogies, hem convidat a creadores audiovisuals, crítiques cinematogràfiques i cineastes a compartir els seus vincles artístics i simbòlics amb nosaltres.