Ets dona cineasta i tens un projecte de curtmetratge que desitgis portar a terme?

​Cima Catalunya (Associació de dones cineastes i de mitjans audiovisuals) busca idees i projectes de curtmetratge liderats per dones per a ser presentats davant la indústria cinematogràfica catalana.
Un comitè de selecció d’expertes i experts seleccionaran 12 projectes per a participar en una jornada d’assessorament i de pitchings i one to one per a connectar creadores amb potencials productors/es per a les seves històries així com a agents del sector del curtmetratge que puguin donar-te feedback sobre el teu projecte.

L’activitat d’assessorament es durà a terme a La Bonne el dia 14 de novembre de 2017 durant tot el dia, i la jornada de Pitchings i One to One es desenvoluparà en el marc del Festival de Cinema Independent de Barcelona L’Alternativa i tindrà lloc el matí del dimecres dia 15 de novembre de 2017.

El millor Pitch rebrà el premi del Jurat d’experts per a poder dur a terme la postproducció del projecte seleccionat.

CIMA CAT CURT és una iniciativa per a incentivar a directores emergents a impulsar els seus projectes de curtmetratge, siguin de ficció, documental o animació, posant-les en contacte amb productores del sector audiovisual de Catalunya. La iniciativa, de CIMA CATALUNYA en col·laboració amb L’Alternativa professionals i La Bonne està orientada a potenciar una major presència de dones en l’àmbit audiovisual, sent un punt de trobada que connecti i inspiri la reactivació de la indústria.

Podeu trobar les bases tot seguir o visitant www.cimacatalunya.org.

La convocatòria estarà oberta del 25 de Setembre al 31 d’Octubre, i a partir de llavors es contactarà amb les seleccionades per a la participació en les jornades del 14 i 15 de novembre.