Al llarg d’aquests mesos hem anat convivint amb diversos col·lectius i persones que habiten l’espai del CowBonne… i aquest mes de setembre ja en som més!
*CowBonne: un lloc de benestar laboral i una zona comunal, propia i alhora compartida amb altres persones i/o col·lectius feministes. Un espai de plaer des d’on poder crear continguts i desenvolupar projectes relacionats amb el sector cultural i social.

Us presentem a les companyes del CowBonne:

Coralie Martin, cineasta francesa. El seu terreny d’investigació i de creació qüestiona, entre d’altres coses, la figura de la dona i el seu lloc a la societat. Ha realitzat varis documentals com a directora i ha fet l’animació també dels tallers de creació audiovisuals per a joves a través del programa Cinema en curs. Forma part també de la cooperativa cinematogràfica Zumzeig de Sants.

Mique Missé, sociòleg en gènere i sexualitat. Actualment treballa com a investigador extern de la Universitat de Vic i com a formador i consultor en l’àmbit de les polítiques LGTBI. És també un dels dinamitzadors del projecte OASIS, colònies per a Adolescents LGTBI de Barcelona

Cicely Films, productora audiovisual i col·laboradora a La Bonne

Paula Arce, advocada especialitzada en la defensa dels drets humans des d’una perspectiva de gènere. També és professora associada de l’Àrea de Filosofia del Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Almena Cooperativa Feminista, creadores i col·laboradores en projectes estratègics de comunicació i gènere.

Singled [Out], projecte documental que segueix la història de cinc dones solteres i empoderades en quatre ciutats del globus; les cinc busquen el seu lloc al món modern, un món caracteritzat per la diversitat d’opcions a tots els nivells.

ANDRONAcultura, col·lectiu que es dedica a la recerca, gestió i divulgació històrica amb perspectiva feminista.

Alison Carney, investigadora de les dones a l’esport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El projecte del CowBonne es possible gràcies a la col·laboració de