La Bonne ha acollit durant els mesos d’abril fins principis de juliol el projecte artístic comunitari A la Bellesa* coordinat per Marta Galán i l’Antic Teatre.

Cada dimecres un grup de dones grans s’han trobat per compartir, experimentar, deixar-se sentir, redescobrir-se i autorrepresentar-se a partir del llenguatge de la dansa i altres expressions artístiques com la paraula, la costura o la performance.
També van realitzar la conferència-conversa amb María Jesús Izquierdo (sociòloga i activista feminista) al voltant de les cures i els espais reproductius.

La peça resultant d’aquestes trobades, s’estrena a l’Antic Teatre els dies 20, 21, 22 i 23 de juliol dins del marc del Festival Grec. Un lloc de calidesa, de cossos vells, de paraules sàvies, de memòries plenes, de cures i mans plenes de venes.

Anem al teatre! Entrades aquí
Amb el carnet de sòciamiga tenim un descompte del 10%

 

 

 

 

 

 

 

 


*El projecte comunitari de l’Antic Teatre amb els seus veïns consisteix en la realització de tallers de dansa i moviment dirigits a la gent gran i la presentació de mostres artístiques de forma regular durant l’any. Amb això es fa accessible el llenguatge i l’expressió artística de la dansa, amb els beneficis que pot tenir en relació a la inclusió i cohesió social. De la mateixa manera es fan més visibles les necessitats i formes d’expressió de la gent més invisible del nostre barri: la gent gran.

El projecte també inclou diferents activitats per a fomentar la relació intergeneracional, entre els més grans i els més joves del barri.

Marta Galán és artista-educadora, autora i directora de projectes escènics des del 1999. El 2009 inicia el projecte TRANSlab., des d’on coordina diferents procesos pedagògics i de creació col·laborativa i/o comunitària a través de les arts escèniques i performatives.