Introducció a la venta i distribució nacional i internacional de creació escènica. Assimilació de les eines, formes i mètodes de comunicació, dels conceptes de planificació, promoció, valoració i elecció dels mercats per un projecte en concret. Objectiu principal: aportar informació útil i actualitzada, poder respondre els dubtes i preguntes. Mitjançant la creativitat de cada estudiant, activar pensaments per imaginar noves, personalitzades i diferents formes d’acostar-se a la distribució i la venta. Anàlisi i estudi del propi projecte i internacionalització del mateix.

Qui ens ho ensenya?

 

 

 

 

 

 

 

Iva Horvat és professora universitària de Kinesiologia, ballarina, coreògrafa i directora d’espectacles de dansa i teatre. Fundadora d’Agente 129, oficina de management i distribució d’arts escèniques a Barcelona, en la qual ha col·laborat amb molts artistes durant quatre anys facilitant connexions internacionals i elaborant estratègies d’internacionalització en els seus projectes escènics.
Al 2016 crea, juntament amb Elise Garriga, Art Republic, una nova agència de distribució i desenvolupament d’estratègies d’arts escèniques.
Mentora  i professora en management i distribució. Membre de l’equip de Producers Training “De Nonnen” del Grand Theatre Groningen. Dóna classes i cursos relacionats amb les ventes internacionals i la distribució a diferents països d’Europa, Àsia i Amèrica.

Informació pràctica
16 hores
El 3, 4, 10 i 11 de juliol
Horari: De 10hs a 14hs.
Número d’alumnes: 15-20
Preu: 120€ (20% descompte si ets sòciamiga).
Matrícula: Descarrega el Formulari-cursos-2017-12, omple’l i envia’l a: inscripcions@labonne.org  

Tradicionalment La Bonne ha estat vinculada a les arts escèniques. Per aquest motiu, s’ofereix una formació específica per aprendre a donar sortida als projectes desenvolupats en aquest àmbit.