Obrim un altre espai per la literatura, aquesta vegada, un espai de trobada per compartir lectures, indagar en les paraules i aprofundir en les “altres” autores llatinoamericanes…

La lectura no és una activitat individual encara que se’ns vulgui presentar així per moments. Llegim (i escrivim) amb otrxs, estiguin o no presents físicament, amb les seves lectures, les seves interpretacions i les seves paraules que dialoguen amb les nostres. Aquest taller és una porta d’accés a la literatura llatinoamericana (a algunes literatures llatinoamericanes) que busca trobar els nostres feminismes amb lxs de otrxs que els van posar per escrit. Dones que es van animar a escriure quan no corresponia, dissidents i militants polítiques, periodistes, feministes altres (tantes com distintxs som)… Storni, Mistral, Pizarnik, Puig, Perlongher, Lemebel, Belli, Lispector, Anzaldua, Shock, i nosaltres amb les nostres vivències i lectures col·lectives.
#lesaltresllatinoamericanes

Amb Lucía Sbriller, professora de literatura i militant feminista.
Tots els divendres de juny, excepte el 23, que estarem inagurant visibLES, festival de Cultures Lesbianes.
De 17:00 a 20:00h
Preu: 45 euros (15% descompte si ets sòciamiga)
Per inscriure’s escriu a: comunicacio@labonne.org

Lucía Sbriller és argentina, té 31 anys, ve de Cipolletti i des de fa un tiempito està vivint a Barcelona. Va estudiar a la Universitat de la Plata i es va graduar com a Professora de Literatura, Llicenciada en Comunicació Social. Activista feminista ha combinat la seva participació política amb la pràctica de l’educació popular com una educació crítica que busca trobar diferents sabers.