A partir del mes d’abril la Bonne llença un espai coworking singular: el cowBonne.
El projecte de La Bonne és la de generar un espai de plaer des d’on poder crear continguts i desenvolupar projectes relacionats amb el sector cultural i social. Així doncs, per tal de poder donar resposta a les demandes que ens han fet les companyes de viatge que han transitat per la Bonne en els darrers anys, hem començat a transformar un dels nostres espais en un lloc de benestar laboral.
Són moltes les dones que tenim la necessitat d’una zona comunal, propia i alhora compartida amb altres afins… amb ganes de posar en marxa un projecte i crear nous valors i riquesa…
L’espai, autogestionat, tindrà taules individuals de treball, taules compartides, espais de reunió, zones de descans i també espais multiusos. Des de la Bonne ens encarregarem de cuidar-vos, de compartir amb vosaltres, de vetllar per a què estigueu còmodes i perquè cada dia que passi
sentiu la Bonne com a zona de confort.

Per més informació: cowbonne@labonne.org

Amb la col·laboració de