Aquest curs proporciona una caixa d’eines amb què afrontar, a nivell creatiu i pràctic, el repte de difondre un projecte o producte cultural. A partir de la definició d’un pla de comunicació i de l’anàlisi de casos d’èxit i fracàs, es perfilaran les millors estratègies per arribar a la nostra comunitat. Exemples de marketing “de guerrilla” demostren com fer-se notar amb un pressupost ajustat. El curs inclou el seguiment personalitzat d’un projecte propi de l’alumne.

Programa
On és el meu públic? Estudis d’audiència, anàlisi del nostre entorn i dels mercats culturals.
Manual de campanya. El pla de comunicació, el calendari i el pressupost, la campanya de premsa i de publicitat, les relacions públiques i la difusió al carrer.
La documentació. El nostre relat. La redacció del contingut, el disseny i l’enviament.
Les eines audiovisuals. El tràiler, el teaser, l’espot, el making of, el reel i l’E.P.K.
Les xarxes socials. Com optimitzem el posicionament en el nostre entorn digital? Amb continguts de qualitat i accions de marketing!

Qui ens ho ensenya?

 

 

 

 

 

Ana Sánchez, periodista i coordinadora de l’agència de comunicació cultural Comedia
Ha desenvolupat la seva carrera professional en el camp del disseny i l’execució de campanyes de premsa i comunicació. Actualment és responsable, entre d’altres projectes, dels Premis Gaudí. Al llarg de la seva carrera ha col·laborat amb institucions públiques com el CCCB, el Museu d’Història de Catalunya i Memorial Democràtic, així com amb editorials, productores de cinema i festivals de diferent tipus. Ha estat tutora del Màster en Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona.

Informació pràctica
40 hores
Del 6 de juny al 4 de juliol
Horari: Dimarts i dijous de 16h a 20h
Número d’alumnes: no hi ha màxim
Preu: 225€ (20% descompte si ets sòciamiga)
Matrícula: Descarrega el formulari, omple’l i envia’l a: inscripcions@labonne.org