Paraules que diu el cos
Taller d’escriptura eròtica participativa

Un apropament a l’escriptura eròtica com a tàctica d’apoderament feminista. El llenguatge és una eina clau per reconèixer i expressar el nostre desig, però segles d’opressió sexofòbica ens han ensenyat més bé la censura i autocensura de l’eròtic (que és font de força provocativa i renovadora per a la dona que no té por de la seva revelació com diu Audre Lorde). Per alliberar les emocions més ocultes i profundes, és necessari reapropiar-se de la intimitat compartida de les paraules, de les metàfores que dissenyen l’indefinible, de fora mida que ens avergonyeix. I triem fer-ho juntes, transformant “l’habitació pròpia” de l’escriptura en un cercle on la potència pugui fluir d’una a una altra, alimentant-nos mútuament.

El taller es compon de dues sessions, una enfocada en una presentació “teòrica” dels models de representació literària i la segona, més orientada al joc. Ambdues sessions es completen amb experiments d’escriptura singular i col·lectiva.

 

Amb Slavina, artista multimèdia en l’àmbit de recerca i producció són les polítiques del cos.
En els últims 10 anys ha treballat sobretot en el context d’Itàlia, publicant un llibre de relats eròtics i experimentant metodologies feministes en tallers de reflexió i creació relacionats amb la sexualitat.
És Experta en Educació Sexual acreditada en la FISS (Federació Italiana Sexologia Scientifica).
Il·lustració de Clara Patella

 

 

 

Dimarts 18 i divendres 21 d’abril
De 17:30 a 20:30
Sala Bentrobades
Preu: 20 euros i 15, si ets sòcioamiga.

Si vols inscriure’t escriu a comunicacio@labonne.org i per més informació: ziaslavina@gmail.com