Aquest curs vol aprofundir en la creació de personatges dramàtics des de la perspectiva de la psicologia transaccional. A través de l’estudi del camp bioenergètic del personatge, de les seves codificacions biològiques –moltes d’elles d’origen emocional que i donen lloc a una determinada expressió corporal-, i de la recerca profunda en les etapes de la vida del personatge fins arribar a l’origen del moment traumàtic o d’aquell que representa la seva característica principal –seguint les classificacions establertes per Erickson i Freud- es crearà un personatge des d’una perspectiva en la qual el nivell físic, l’emocional, la ment i el sentit de vida estan integrats.
Cada alumne haurà de proposar un personatge dramàtic sobre el qual treballarà al llarg de les diverses sessions. La descripció d’aquest personatge, així com la peça dramàtica (teatre, cine, performance, etc.) de la que és part, s’haurà d’enviar abans de iniciar el curs.

Programa
Qui ets tu? Qui és el teu personatge?
Trobant el trauma/estancament clau del personatge.
Des de quina capa es relaciona el teu personatge? Com seria si es relacionès des d’una altra capa?
Quin és el guió de vida inconscient del teu personatge? Quines són les veus dins del seu cap?
L’eneagrama. Què diuen els somnis?

Qui ens ho ensenya?

 

 

 

 

 

Liliana Torres és graduada en direcció per l’ESCAC i ha realitzat diversos cursos i seminaris d’especialització a Mèxic i Espanya. Directora, guionista, productora i professora. Està bé així. A la seva carrera professional ha compaginat la direcció cinematogràfica –el llargmetratge Family Tour (el qual ha estat present a diversos festivals internacionals rebent una Menció al Festival Int. de Canadà, el Premi de la Crítica al REC, o el Premi a la Millor Pel·lícula Europea al Crossing Europe) o Quinze años-, amb l’escriptura de guions –Cites 2ª temporada, Family Tour, Infieles o El tour de tu vida-, la producció –Les Oubliés de l’histoire, La inquilina o Family Tour- i la docència a l’Institut Europeu del disseny, l’escola Sadako, l’EMAV i els màsters de l’ESCAC.

Informació pràctica
24 hores eminentment pràctiques. Cal portar roba còmoda.
Del 5 al 28 de juliol
Horari: Dimecres i divendres de 10hs a 13hs.
Número d’alumnes: 12-15.
Preu: 90€. *Aquest curs té aplicat un descompte especial, ja que és el primer cop que es duu a terme.
Matrícula: Descarrega el formulari, omple’l i envia’l a: inscripcions@labonne.org