Amb la col·laboració d’uns ballarins, experimentarem sobre les diferents possibilitats que tenim de plasmar el moviment del cos.

Programa
Visionat
de diferents tipus de Videodanses.
Treball del nostre propi cos.
Treball del nostre cos a l’hora de moure la càmera.
Per grups de 3, és faran diferents propostes d’un mateix treball coreogràfic. Preparació de les diferents propostes.
Rodatge de les propostes.
Muntatge de les propostes.

Qui ens ho ensenya?    

 

 

 

 

 

 

ELISABET PRANDI CHEVALIER 
Barcelona, 1964. Va estudiar fotografia cinematogràfica a la FEMIS (École Nationale Supérieure des Métiers de l’Image et du Son. FEMIS. Paris, 1987-1992). Anteriorment havia cursat una llicenciatura a l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.1982-1986) i estudis primaris i secundaris al Lycée Français de Barcelone. B.A.C (A7) 1983.
Com a realitzadora ha dirigit diversos documentals d’encàrrec per a diferents programes de Televisió Espanyola com Documentos TV, Línia 900 o Gran angular. També realitza documentals, videodanses i treballs visuals de producció pròpia que han estat comprats i emesos per diferents televisions i que s’han presentat en festivals nacionals i internacionals.
Com a directora de fotografia, des de 1992 ha col·laborat amb artistes visuals com Jesús Ramos, Núria Font, Mabel Palacín, Francesc Sitges-Sardà i Miquel Àngel Raió. També ha treballat com a directora de fotografia per a diferents realitzadors com Romà Guardiet, Pere Portabella, Marta Balletbó-Coll, Joan Marimón, Mathilde Mignon, Hélène Angel i Hélène Marini. Pere Portabella va ser guardonat per l’obra Mudanza, fotografiada per Elisabet Prandi, amb el Premi Nacional de Cinema de la Generalitat de Catalunya 2009. En el 2011 crea i dirigeix la productora ARPAFILMS.

Informació pràctica
36 hores
Del 4 al 27 de juliol
Dimarts, dimecres i dijous de 17hs a 20hs.
Preu: 250€ (20% descompte si ets sòciamiga).

És recomanable que les participants portin la seva pròpia càmera (pot ser tipus fotogràfica sempre i quan tingui la possibilitat de gravar vídeo).           
Algunes de les participants han de saber muntar amb Premiere.

Matrícula: Descarrega el formulari, omple’l i envia’l a: inscripcions@labonne.org