CIMA Catalunya arriba a La Bonne i comença una campanya contra de desigualtat de les dones en el sector audiovisual català.

Com ja sabeu pels mitjans de comunicació, estem en un moment clau per l’audiovisual a Catalunya ja què la Generalitat de Catalunya està elaborant el Pla Estratègic de l’Audiovisual que definirà les línies a seguir entre el 2017 i el 2020.

L’associació de dones cineastes i de mitjans audiovisuals, CIMA Catalunya, ha presentat a l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) una proposta que té com a objectiu corregir la situació de desigualtat que pateixen les dones en el sector audiovisual català pel que fa a l’accés als llocs de responsabilitat i lideratge dels projectes.

AQUESTA SETMANA COMENCEM UNA CAMPANYA DE SUPORT I RECOLLIDA DE SIGNATURES PER LLUITAR PER AQUESTA PARITAT. NECESSITEM EL VOSTRE SUPORT!!!

 

Per més informació, podeu escriure a cimacatalunya@gmail.com o contactar al telèfon 646 39 40 53