Aprèn edició de video amb Premiere.
Aspectes bàsics del programari amb l’objectiu que, en acabar el curs, es tinguin els coneixements per editar un vídeo. Durant el curs tocarem els aspectes bàsics de la narrativa audiovisual, profunditzarem en l’ús del programari (Premiere Pro CC) i farem exercicis pràctics en què desenvoluparem la nostra creativitat, muntant peces de ficció, videocollage i documental, entre d’altres.

Programa
Introducció a Adobe Premiere: la interfície del programa
Configuració d’un projecte en Premiere
Importació a Adobe Premiere del material per editar
Timeline (línia de temps) d’Adobe Premiere
Grafisme amb Adobe Premiere
FX amb Adobe Premiere
Còdecs i exportació d’un projecte Premiere

Qui ens ho ensenya?

 

 

 

 

 

 

 

Juliana Montañés, especialitzada en muntatge a l’ECAM.
Nominada al Gaudí com a millor muntatge per “10.000 KM”, pel·lícula guanyadora de 5 premis al Festival de Málaga, i guardonada internacionalment a diferents festivals, als Goya i als Gaudí entre d’altres.  Juliana va començar la seva carrera participant al procés de muntatge dels llargmetratges documentals “Hollywood contra Franco” i “Jaime Gil de Biedma, retrato de un poeta”.
El 2010 va participar com a muntadora al llargmetratge de ficció “Caracremada”, pel·lícula seleccionada al Festival de Venècia. I el 2015 va muntar els documentals “Las Sinsombrero” i “El jardín de las flores del melocotonero”.
En publicitat, ha estat al capdavant del departament de postproducció de la productora Sofa Experience, on ha participat en spots d’Ikea, Vueling, Evax i Banc Sabadell, entre altres.
Ara mateix està inmersa al muntatge de la nova pel·lícula de Carlos Marques-Marcet, “As we like it”.

Informació pràctica
39 hores
Del 19 d’abril al 5 de juny
Horari: Dilluns i dimecres de 17hs a 20hs.
Número d’alumnes: 8 (amb possibilitats que algú porti el seu portàtil)
Preu: 300€ (20% descompte si ets sòciamiga)
Si véns amb el teu portàtil, tindràs un descompte del 20%, però és IMPRESCINDIBLE que comptis amb el software Premiere Pro CC (2015) i un disc dur d’1TB mínim.
Matrícula: Descarrega el formulari, omple’l i envia’l a: inscripcions@labonne.org