ÚSOS DE LA TEVA CÀMERA DE FOTOS PER GRAVAR VÍDEOS I NOCIONS BÀSIQUES D’IL·LUMINACIÓ
A partir d’exercicis pràctics aprofundirem en el coneixement de la teva càmera de fotos per gravar els teus vídeos (curts, documentals, demos, reels, fashion films, presentacions, etc.).

Programa
Configuració de la càmera
i aspectes tècnics.
Com moure bé la càmera: Càmera en mà, trípode, estatius…
Aspectes bàsics de la narració audiovisual.
So: configuració càmera, material necessari per obtenir un bon so.
Il·luminació; com treure partit de la il·luminació natural, com utilitzar el material de il·luminació (focus, reflectors, difusors…).
Com organitzar i prendre cura del material gravat.

Qui ens ho ensenya?         

 

 

 

 

 


ELISABET PRANDI CHEVALIER
Barcelona, 1964. Va estudiar fotografia cinematogràfica a la FEMIS (École Nationale Supérieure des Métiers de l’Image et du Son. FEMIS. Paris, 1987-1992). Anteriorment havia cursat una llicenciatura a l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.1982-1986) i estudis primaris i secundaris al Lycée Français de Barcelone. B.A.C (A7) 1983.

Com a realitzadora ha dirigit diversos documentals d’encàrrec per a diferents programes de Televisió Espanyola com Documentos TV, Línia 900 o Gran angular. També realitza documentals, videodanses i treballs visuals de producció pròpia que han estat comprats i emesos per diferents televisions i que s’han presentat en festivals nacionals i internacionals.
Com a directora de fotografia, des de 1992 ha col·laborat amb artistes visuals com Jesús Ramos, Núria Font, Mabel Palacín, Francesc Sitges-Sardà i Miquel Àngel Raió. També ha treballat com a directora de fotografia per a diferents realitzadors com Romà Guardiet, Pere Portabella, Marta Balletbó-Coll, Joan Marimón, Mathilde Mignon, Hélène Angel i Hélène Marini. Pere Portabella va ser guardonat per l’obra Mudanza, fotografiada per Elisabet Prandi, amb el Premi Nacional de Cinema de la Generalitat de Catalunya 2009. En el 2011 crea i dirigeix la productora ARPAFILMS.

Informació pràctica
42 hores
Del 16 de maig al 14 de juny
Dimarts, dimecres i dijous de 17hs a 20hs
Preu: 280€ (20% descompte si ets sòciamiga)

Les alumnes han de portar la seva pròpia càmera fotogràfica que tingui la possibilitat de gravar vídeo.
Matrícula: Descarrega el formulari, omple’l i envia’l a: inscripcions@labonne.org