TALLER DE MEMES FEMINISTES
Estratègies ciberfeministes d’enderrocament del patriarcat

A La Bonne proposem aquest taller  per començar el mes de la dona.
Ens apropiem d’aquesta tàctica de guerrilla amb humor i feminisme per cridar també a les xarxes.
Per un març reivindicatiu!!!
En aquest taller passarem de la normatividad memera a la reinvenció del meme des d’una perspectiva feminista. Treballarem des de la reapropiació de les imatges a la creació de representacions pròpies i no normatives. Inventarem noves onomatopeies (auuu, grrr, scum, zas, aiiiis), codis, etiquetes i textos que ens expliquin. Tractarem temes com la violència, el llenguatge sexista, la publicitat, els cànons, el racisme, el binarisme, el lesbianisme i un llarg etc.

Des de la ironia, la paròdia i la irreverència!
I crearem noves referències per ampliar la nostra cultura popular feminista!!

El taller serà impartit per Ana Burgos el dia 4 de març, de 17h a 19:30h

 

 

 

 

 


Ana Burgos
és antropòloga, comunicadora i activista feminista. Forma part, juntament amb dues companyes, del projecte Memes Feministes, entre altres iniciatives de guerrilla de la comunicació i transformació social com La Fondona, Averlasailas Teatro de lo Posible o La Centrifugadora