Post-producció de la banda de so mitjançant el software digital ProTools. Introducció i aprofundiment en les seves eines, en les metodologies de treball i els diferents tipus de mescles.
A la finalització del curs es realitzarà una part pràctica complementària en què es durà a terme la post-producció sonora dels projectes del Taller de Curts Documentals realitzats a La Bonne.

Programa
El silenci i les atmosferes.
Els ambients i l’homogeneïtzació a través seu.
Els efectes de sala i el realisme.
Digitalització.
ProTools: creació de projectes, entorn, eines.
Sistema de gravació.
OMF: intercanvi de projectes entre Final Cut i ProTools.
Mescles en estèreo.
Banda internacional de so.

Qui ens ho ensenya?

 

 

 

 

 


Ana Pau Alcaraz
, s’ha format en so a diverses escoles per poder realitzar amb satisfacció les diferents necessitats del món sonor. Ha estudiat so per audiovisuals al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya; so directe, de sala i edició amb ProTools al centre MK3; i Enginyeria acústica a la Universitat de València. Actualment compagina el món laboral  amb la docència a escoles com l’ECIB o La Bonne, entre d’altres. Alguns dels projectes en què ha participat són “Miraflores”, ”Fast Nation”, “Desplazados” o “Capelito”.
Informació pràctica
32 hores
Del 4 al 26 de maig
Pràctica: Del 20 al 30 de juliol.
Horari: Dijous i divendres de 16:30hs a 20:30hs.
Pràctica: de dilluns a divendres de 16:00hs a 20:00hs.
Número d’alumnes: 10
Preu: 250€ (20% descompte si ets sòciamiga). Si es realitza el curs d’Enregistrament de so directe i el de Post producció de so amb Protools, el preu unitari és de 400€.
Matrícula: Descarrega el formulari, omple’l i envia’l a: inscripcions@labonne.org