Introducció a la venta i distribució nacional i internacional de creació escènica. Assimilació de les eines, formes i mètodes de comunicació, dels conceptes de planificació, promoció, valoració i elecció dels mercats per un projecte en concret. Objectiu principal: aportar informació útil i actualitzada, poder respondre els dubtes i preguntes. Mitjançant la creativitat de cada estudiant, activar pensaments per imaginar noves, personalitzades i diferents formes d’acostar-se a la distribució i la venta. Anàlisi i estudi del propi projecte i internacionalització del mateix.

Programa
Introducció a la venta i mercats.
Skype amb XXX, management office Maastricht: How do you communicat with programmers?
Speed dating
Exemple de cas sobre un projecte i la seva estratègia al Mercat. Anàlisi i comparativa.
1a part de l’exercici: elaboració de la pròpia estratègia de posicionament en el Mercat.
Skype amb Bàrbara Pocek Teatro Glej, Ljubljana Slovenia: How to build strategies and network.
Elaboració de la pròpia estratègia de posicionament en el Mercat.
1:1( Programador <—>  artista/manager)
Presentació del projecte. (10-15 minuts per projecte i estudiant).
L’estudiant assigna a cada una de les persones presents un rol: programador, casa de producció, públic del projecte, etc.)
Presentació del projecte davant la resta del grup en 5 minuts estrictes.
L’estudiant rep el feedback del la resta del grup durant 10 minuts sense possibilitat de fer comentaris sobre les intervencions. Aspectes positius i negatius de la presentació. Votació final per donar recolzament o no al projecte presentat.

Qui ens ho ensenya?

 

 

 

 

 

 

 

Iva Horvat es professora universitària de Kinesiologia, ballarina, coreògrafa i directora d’espectacles de dansa i teatre. Fundadora d’Agente 129, oficina de management i distribució d’arts escèniques a Barcelona, en la qual ha col·laborat amb molts artistes durant quatre anys facilitant connexions internacionals i elaborant estratègies d’internacionalització en els seus projectes escènics.
Actualment està creant una nova empresa de distribució, d’estratègies de management en la mobilitat internacional d’arts escèniques amb Elise Garriga. Mentora  professora en management i distribució. Membre de l’equip de Producers Training de Grand Theatre Groningen. Dóna classes i cursos a diferents països d’Europa, Àsia i Amèrica.

Informació pràctica
16 hores
El 29 de juny i 4, 6 i 11 de juliol
Horari: De 10hs a 14hs.
Número d’alumnes: 15-20
Preu: 120€ (20% descompte si ets sòciamiga).
Matrícula: Descarrega el Formulari-cursos-2017-12, omple’l i envia’l a: inscripcions@labonne.org  

Tradicionalment La Bonne ha estat vinculada a les arts escèniques. Per aquest motiu, s’ofereix una formació específica per aprendre a donar sortida als projectes desenvolupats en aquest àmbit.