Estem contentes d’acollir durant els propers mesos el projecte EnFemme, El documental.
Alba Barbé i Serra i Núria Esquerra faran servir les nostres instalacions per l’última fase de muntatge, i a continuació Pol Galofré i Maria Escala duran a terme el procés de postproducció de so i de color respectivament. És una pel·licula  que explora la vivència d’una comunitat de cross-dressers i dones transgèneres en el context de Barcelona.

Crossdresser significa expressar-se també en el gènere contrari al que ha estat assignat al naixement sense que estigui directament relacionat amb la teva identitat ni orientació sexual. Ser crossdresser és transitar d’un gènere a un altre més d’una vegada, com un va i ve: expressar-se com a home, fer-ho com a dona i tornar a expressar-se com a home de nou.

“EnFemme és un club que s’obrí l’any 2006 a Barcelona orientat a la pràctica del cross-dressing (o travestisme)”.
Com explica l’antropòloga i directora, “el documental és una iniciativa orientada a sensibilitzar, informar i difondre la realitat del cross-dressing entre el públic general. Mostra la realitat d’un col·lectiu que fins el moment és poc reconegut social i políticament a l’interior dels moviments LGBTIetc…”.

Dirigit per l’Alba Barbé i Serra i amb un gran equip al costat: Laia Manresa, Mar C. Llop, Zoraida Rosello, Andrea Corachán Camús, Núria Esquerra, Pol Galofre Molero, Clara Peya, Maria Escala.

Podeu trobar més informació aquí: https://enfemmedocu.com/