logo_appoderat_final

Des de La Bonne treballem cada dia per posar fi a la lacra de la violència de gènere i promoure les relacions respectuoses. Per aquest motiu formem part de l’eina digital Appodera’t, com tantes altres entitats que amb la seva tasca contribueixen a eradicar les violències.

Appodera’t és una webapp que s’ha presentat a la tardor del 2016 i que té per objectiu reforçar la xarxa d’entitats, col·lectius i serveis de la ciutat de Barcelona.

Es tracta d’una eina 2.0 desenvolupada des de Matriu i amb la col·laboració de l’Associació Hèlia i la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere; i que té per objectiu sensibilitzar, prevenir, detectar i atendre les violències masclistes heteropatriarcals; i promoure les relacions respectuoses a l’entorn 2.0, a la ciutat de Barcelona.