El taller de Documental Creatiu per a Dones de La Bonne va reprendre’s aquest gener després d’haver estat parat durant unes quantes edicions. Havia esdevingut tot un referent en l’àmbit de creació cinematogràfica amb perspectiva feminista al llarg de les onze convocatòries, i enguany hem tingut el plaer i l’oportunitat de reactivar-lo. Les alumnes han rebut formació per a la realització completa d’un projecte documental, des de la idea fins a la postproducció. Aquests és un dels projectes resultants:

Marta + Isabel

Habitant espais. Caminar per La Bonne (2016)

Direcció: Rocío Rodríguez Murillo

Guió: Raquel Rei Branco, Rocío Rodríguez Murillo

Producció: Miriam Aleman Calatayud, Marta Vergonyós

Fotografia: Rocío Rodríguez Murillo

So: La Bonne

Muntatge: Raquel Rei Branco

Sinopsi: Un documental que esbossa el projecte de La Bonne a partir d’entrevistes i converses sobre el centre de cultura de dones, un espai de producció cultural feminista en resistència al cor de Barcelona.

Les pel·lícules s’estrenaran el 30 de juny al BonnEstival, a les 20h, en un acte obert al públic que després seguirà al pati de l’edifici Francesca Bonnemaison.