1496334_1271718066188100_4839956223462187658_o

La Bonne i Sindillar hem fet una performance en l’entrega del lliurament del Premi 8 de març – Maria Aurèlia Capmany 2016, impulsat des de l’Ajuntament de Barcelona, pel 8 de març al Born Centre de Cultura i Memòria, a la plaça Comercial número 12 de Barcelona.

A més a més, estem de celebració perquè el projecte Migròctones de les companyes de Sindillar s’ha endut el Premi 8M votació públic i menció especial jurat.

Ens ha fet molta il·lusió participar en aquest acte del Dia Internacional de les Dones, que porta per lema “Teixint xarxes per la Justícia de Gènere”, i que fa setmanes que preparem. Amb el Happening col·laboratiu Madremanya, en el que hem treballat intensament, hem volgut fer realitat el convit a “teixir xarxes”, i per això volem també agrair a les 70 dones que hi han participat i que ho han fet possible.

Gràcies, doncs, a:

Pepita Bosch, Maria Ferrer, Kadiba Conde, Rose Odiase, Miracle i Maria Jesús Olivos, Joy Enehikhera, Nanda Khali KC i el seu fill, Marc KC, Karina Fulladosa-Leal , Merci Roaga, Cliciani Neira Vieira, Maria Ojo, Isabel Escobar, Josephine Obiekwe i la seva filla Jenniffer i el seu fill Frances, Ilundi Patakin, Laura Mercader, M. Carmen Rodríguez, Pilar Bayod i Loli Lorenzo, Norma Falconi, Tere Boada Mejorada, Marina Amaro Monreal, Lourdes López Ramírez, Imani Skikti, Txè Imma, Montse Sanchez de Serdio, Natalia Coleto Sierra, Amanda Mideros, Iris Ruiz Márquez, Iris Marques i Olalla Trabal, Denys Blacker, Maria Milagros Rivera, Lilian, Valentina Souza, Sol Homar,Indee Styla, Mar Serinyà, Victoria Castañio i Marga Socias. Edith Mathen, Clementina Imade, Núria Garcia, Teresa Peyró, Pepita Bustamante, Aurora Roig, Anna Sanmartí, Pol Galofre Molero, Elena Molina, Vep Culleré, Blanca Alvarez, Clara i Nicky Smith, Vicenta Ndongo, Martina Coromines, Neus Oriol, Laura Alonso, Marta Vergonyós Cabratosa, Beatriz Santiago, Marinah, Sindihogar Sindillar.


Captura de pantalla 2016-07-02 a les 14.21.06Àlbum de fotos de la Performance #8març