bonnedal2015Benvolgudes,

El proper any l’iniciarem amb la persistència, confiança i amor pel que estem fent que ens ha caracteritzat i ajudat a resistir…. reprenent un dels àmbits més fèrtils de La Bonne: LA FORMACIÓ AUDIOVISUAL.Per una banda, una sèrie de cursos oferiran a les artistes i professionals de la cultura EINES per a desenvolupar els seus propis projectes des de la vessant audiovisual… una oportunitat per a explorar nous llenguatges.

També podem dir amb alegria que retorna el TALLER DOCUMENTAL, perquè seguim practicant l’esport de risc que és impulsar projectes culturals feministes, gràcies a la generositat i compromís de les dones implicades en l’àrea d’audiovisuals.

Per últim, us convidem a veure la inscripció als cursos com un acte de compromís amb La Bonne, un projecte que ha sobreviscut a l’austericidi d’una retallada del 90% del pressupost… Perquè tot i que sembla que comencen a bufar vents més favorables per la cultura de les dones, els canvis són lents i aquesta és la manera que per ara hem trobat per tirar els cursos endavant: de forma autogestionada i sense haver de dependre de subvencions.

Per poder seguir oferint una programació independent, feminista i de qualitat, aquest nadal, regala Audiovisuals!